Показване на 4 резултата

Покажи 12 24 36

Трайно магическо червило

Овлажняващи и водоустойчиви магически червила, доказано издържащи до 12 часа, с интензивен цвят.

Целодневни червила, които подхранват, регенерират и защитават, като същевременно добавят цвят, подчертавайки естествения ви цвят без да се напукват!

Формула с естествени активни съставки хидратира, подхранва, реминерализира, омекотява и регенерира за постигане на поддържани, чувствени устни. Благодарение на техния състав, цветът е напълно персонализиран, тъй като специалните пигменти реагират с влагата на кожата и въздуха, за да развият уникален цвят, който трае повече от 12 часа. Има шест цвята за избор: сиво, жълто, зелено, червено, корал и праскова.

Червило, което сменя цвета си върху вашите устни

Тенденция за устни, формулирана безопасно и здравословно, вдъхновена от мароканското червило, което променя цвета си в различни нюанси на розово и корал, като реагира с влагата на кожата. Те съдържат естествени съставки, като масло от алое вера, шипка и какао, които помагат за хидратиране и подхранване на устните:

  • Алое вера: има изключителна хидратираща и омекотяваща способност.
  • Шипка: активна съставка, която регенерира, омекотява и предпазва кожата от външни агресии.
  • Какаово масло: активна съставка, която хидратира и подхранва кожата. Много богат на витамин Е, който действа като антиоксидант.

Предлага се в 4 различни „изходни“ цвята: жълто, зелено, пепеляво сиво и червено, които преминават в различни нюанси между светло розово и червено след нанасяне. Червило с интензивен цвят, необходимо е само едно нанасяне за постигане на ефект през целия ден.

Тенденция за устни, вдъхновена от мароканското червило

Известно като мароканско червило, въпреки че в повечето случаи произхождаше от азиатските страни и не отговаряше на изискванията, които искахме.

Camaleon решават да проучат и да разработят тяхно собствено 100% Made in Spain испанско червило, което да отговаря на изискванията, които повечето от нас смятаме за основни: грижа за кожата, наличие на естествени съставки и достатъчна дълготрайност, за да бъде в крак с ежедневието ви.

Ключът е в специалните пигменти, които реагират на влагата на кожата и въздуха, за да развият уникален цвят при всеки човек, поддържайки розова основа. Характеристиките му са променливи в зависимост от нивото на влага на всяка кожа и околната среда. Дълготраен, цветът му е дори водоустойчив, за да не губите и капка комфорт, докато го носите. Засилва се часове след нанасяне.

Какво мога да очаквам от тези „вълшебни червила“?

100% испанска гаранция за качество, това е продукт, който отговаря на европейските стандарти за качество и безопасност. Подхранва, регенерира, предпазва от външни агресии и поддържа оптимални нива на хидратация. Формула, богата на доказано ефективни съставки. Богат на антиоксидантни витамини B, C и E.

Как нанасяте целодневното магическо червило?

За да използвате същия нюанс в офиса или когато сте на вечеря с приятели, трябва да съсредоточите вниманието си върху приложението му. За начало, лекото потупване с пръст ще осигури елегантен ефект на ухапани устни и нищо прекалено тежко, идеално за началото на деня. През нощта две нанасяния на червило ще са повече от достатъчни за постигане на интензивен дълготраен цвят, който се засилва с времето.