Натурална испанска козметика

Armonia

Ексклузивен представител за България
Натурална козметика Армония

Armonia Cosmetica Natural, основана в Ибиса през 1981 г., е испанска козметика, принадлежаща на семейно предприятие, което предоставя висококачествена натурална козметика за красота и грижа за кожата, с доказани резултати.

Избирайки най-ефективните активни съставки, контролирайки източника на суровини и изучавайки точните формули за всеки тип кожа, Armonia Cosmetica Natural успешно съчетава предимствата на естествените екстракти, които природата ни дава в най-чистото им състояние, с авангардни научни изследвания.

Съгласно принципите на етиката и устойчивостта на естествената, органична козметика, които също така регулират използването на определени съставки, концентрации на активни съставки и производствени методи, испанските лаборатории на Армониа разработват най-подходящите формули, за да задоволят всички нужди на кожата на всеки етап от живота чрез уникални и ексклузивни производствени процеси на марката.

Балансът между качеството на суровините, правилната концентрация на активните съставки и рационалното използване на традиционни съставки с доказана козметична ефективност е ключът към репутацията на Armonía Cosmética Natural като водеща марка натурална испанска козметика с висока добавена стойност и престиж с лоялни клиенти по целия свят.

Ексклузивен представител за България

За търговци и професиналисти

Вие сте аптека, козметичен салон, СПА студио, дрогерия или онлайн магазин? Свържете се с нас, ако искате да добавите качествена натурална испанска козметика към вашия асортимент.