ЗА НАС

Историята на една мечта

Нашата цел е да направим красотата достъпна за всеки, защото красотата има силата да преобразява и да вдъхва увереност на хората. Всеки знае, че когато се чувстваме красиви, постигаме мечтите си по-лесно и правим нашия свят по-хармоничен.
mc_kopf
Здравейте, аз съм Мери. Завършила съм Медицински университет и имам медицинско образование, но моето призвание винаги е била козметиката. Именно затова по-късно бях ѝ преподавател по Медицинска козметика.

През целия ми професионален път, вече повече от 15 години красотата и медицината винаги са вървели ръка за ръка. Стремежът ми през всички тези години е бил един единствен – да предложа възможно най-добрата козметика на моите клиенти. Зная, че ще ви прозвучи клиширано, но моите изисквания са били винаги простички, а именно козметиката, която предлагам да бъде с добър състав на продуктите, отговарящ както на нуждите на всеки тип кожа, така и кореспондиращ с правилата и нормите в медицината. В същото време много държа на деликатна ненатрапчива визия на опаковките, а и не на последно място добра цена и задоволителен размер, спрямо очакванията на потребителя.

Мечтите ми откриха своя образ марките Armonia, Byphasse, Camaleon. Te са козметика, която олицетворява моят темперамент и присъствие, като личност в обществото и като професионалист в това, което най-много обичам да правя.

„Козметиката която ми импонира е деликатна и фина, с нежна текстура и изискан аромат, доставяща на кожата всичко, от което има нужда, така че естествената красота да бъде умело подчертана.“

Докоснете се до моя съвършен свят!

mc_podpis