Историята на една мечта

За нас

mmkk3
Здравейте, аз съм Мери. Завършила съм Медицински университет, имам медицинско образование, но моето призвание винаги е била козметиката. Моя професионален път в козметологията ме отведе и до предизвикателството да бъда преподавател по Медицинска козметика в Медицински университет.

През целия ми професионален път, вече повече от 15 години красотата и медицината винаги са вървели ръка за ръка. През всички тези години съм се стремяла да предложа възможно най-добрата козметика на моите клиенти. Зная, че ще ви прозвучи клиширано, но моите изисквания към козметиката, която предлагам е да бъде с добър състав на продуктите, отговарящ както на нуждите на всеки тип кожа, така и кореспондиращ с правилата и нормите в медицината. В същото време много държа на деликатна ненатрапчива визия на продуктите, а и не на последно място добра цена и задоволителен размер, спрямо очакванията на потребителя.

Мечтите ми откриха своя образ в марките, които ви предлагам. Armonia, Byphasse и Camaleon са козметики, които олицетворяват моят темперамент и присъствие, като личност в обществото и като професионалист в това, което най-много обичам да правя.

„Козметиката която ми импонира е деликатна и фина, с нежна текстура и изискан аромат, доставяща на кожата всичко, от което има нужда, така че естествената красота да бъде умело подчертана.“

Докоснете се до моя съвършен свят!

mc_podpis