Показване на 6 резултата

Покажи 12 24 36

Косопад и слаба коса

Слабата коса и косопада могат да се дължат на различни причини, като например ежегодния сезонен косопад , който най-често е пролетен косопад и есенен косопад, при него с малко усилия от наша страна нещата се оправят след няколко седмици. Косопад може да се получи също и при хормонален дисбаланс и стрес, в тези случаи е необходима компетентна намеса и подсилване на косата с терапия против косопад.

В последно време се появи и един нов вид косопад, а именно пост ковид косопад. Ковид 19 освен всички неприятности които ни донесе, има и множество пост ковид симптоми, едно от най-честите оплаквания е косопад след прекаран Ковид. Косопада след Ковид-19 е доста упорит и трудно може да остане незабелязан, косата е доста изтощена и пада при ресане, къпане и сушене. Препоръчително е своевременно да подходите с подходяща терапия, за да подсилите косата си и да се отървете от нежелания косопад след Ковид.

Терапия срещу косопад с натурални продукти на Armonia

Терапията за косопад и слаба коса на Армония разчита на естествената сила на доказани натурални субстанции, за да подсили косата и да се справи с нежелания косопад:

  1. Регенериращ шампоан против косопад с тепескоуит, женшен и розмарин
  2. Маска за коса против косопад с тепескоуит и кератин
  3. Стимулиращ лосион против косопад с натурален хинин от хининово дърво Armonia Ronquina 200 мл
  4. Биотинов шампоан с кератин за възстановяване и укрепване на косата с пантенол и хвощ Armonia Biotin 400мл
  5. Детокс шампоан за коса с кверцетин, обогатен с лавандула, розмарин, мащерка, градински чай и ябълков оцет Armonia Cebolla Shampoo 400мл